Újpesten panelt venni mindig nyerő ötlet

Ingatlantájoló.hu 2019.11.11 15:07:52

Az Újpesti lakótelep Budapest 5. legnagyobb lakótelepe, és arról ismert, hogy itt van a 3-as metró végállomása. És ezzel gyakorlatilag ki is mondtuk a varázsszót. Innen a metrónak köszönhetően, bárhova könnyen el lehet jutni, az autósok számára pedig jó hír, hogy az M0-ás is közel van, tehát innen tényleg nagyon jó a közlekedés.


 

Nézzük, milyen panellakásokat találunk Újpesten!

Kép forrása: wikipedia

Lakberendező által berendezett álomotthon

Lakberendező tervezte ennek a nappali + 2 hálós lakásnak a teljes enteriőrjét, mely Újpesten a Károli Gáspár Református Egyetem közelében található. A frissen, szépen felújított lakás vételára a bútorzatot és a gépesítést is magában foglalja.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes berendezéssel a Virág utcában

Szintén teljes berendezéssel kínálják ezt a szépen felújított lakást a metró közelében, a Virág utcában. A lakást 2018-ban az alapokról újították fel, ekkor alakították 1+2 szobássá. Az ingatlan egy tízemeletes panelház félemeletén helyezkedik el, loggiáján hangulatos pihenőhelyet alakítottak ki.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított lakás a Semsey Aladár park közelében

A Semsey Aladár park szomszédságában, egy liftes ház 3. emeletén található ez a 2 szobás lakás, melynek egyik szobáját, étkezőre és egy fél szobára osztották, ami rendkívül praktikus a panelkonyhák méretét tekintve. A lakás az elmúlt években energetikai, műszaki és esztétikai felújításon is átesett, fenntartása kedvező, az új konyhabútor és a tűzhely a vételár részét képezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Parkosított környéken, az Istvántelki úton

A Stop Shop közelében, egy panelház 5. emeletén helyezkedik el ez a 2 szobás, loggiás, felújított lakás. Az ingatlanban 2017-ben cserélték a nyílászárókat, a lakás klimatizált, parkolás közvetlenül a ház előtt lehetséges.

Még több képért kattintson a fotóra!

Napfényes lakás az Erzsébet utcában

A metrómegállóhoz közel, egy panelház 9. emeletén található ez a 2 és fél szobás lakás, mely külön étkezővel is rendelkezik. A lakás szépen felújított állapotban várja új tulajdonosait.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások